De stekken


Verspreid langs de oever zijn verschillende plekken vrijgemaakt om te karper en witvissen, deze stekken variëren in ruimte. Sommige bieden plaats om comfortabel met twee grote bivvys voor langere tijd te verblijven, andere liggen wat meer verstopt en zijn prima te bevissen met een brolly of shelter. De lijnen geven sectoren weer waarbinnen u moet vissen. Dit om iedereen voldoende ruimte te geven.

Witvissers mogen op alle stekken plaatsnemen. De geel gekleurde stekken zijn specifiek voor hen aangelegd, hier mag niet door karpervissers worden gevist.

Alle stekken zijn te voet te bereiken maar gemakkelijker is om je spullen met een bootje naar de stek te brengen. Met de auto kunt u ook de ingang van de Grinderijweg gebruiken. Hier is een ruime parkeergelegenheid voor uw auto.

Wij vissers zijn niet de enige die gebruik maken van het water. De zuid-west hoek van de plas is eigendom van duikclub De Sea devils. Het is daarom niet toegestaan om achter de rode lijn te vissen. Het betreden van, of toegang verkrijgen via het bedrijven terrein van Thijssen dredging equipment is streng verboden!

Daarnaast liggen er ook nog enkele zware obstakels onder water. Om het welzijn van de vissen te beschermen is het verboden om op deze plekken te vissen. Tegen overtreding van deze regel zal streng worden opgetreden. 

Kortom, vis verstandig...

 

De Meeren copyright ® 2023| Disclaimer